True Colours Designin ideologia ja sisustustuotteet


Ideologia

True Colours Design on suomalainen lifestyle-brändi, jonka ideologiana on tuoda värikkäillä ja inspiroivilla sisustustuotteilla elämäniloa ja hyvinvointia jokaiseen päivään. True Colours tarkoittaa omien värien, todellisen itsen näyttämistä - elämistä ja olemista sellaisena kuin on, elämää ja toisia kunnioittaen.

Sisustustuotteet

True Colours Designin sisustustuotemallistoon kuuluvat kuosilliset keittiöpyyhkeet, leikkuulaudat, pannunaluset ja magneettikalenterit sekä olohuoneeseenkin luontevasti sijoittuvat tarjotinpöydät. Suomessa ja Ruotsissa valmistetut tuotteet on suunniteltu niin, että ne ovat helposti yhdistettävissä suomalaisten klassikoiden kanssa.

Kuosit ja inspiraatio

Tuotteissa nähtävät uutuuskuosit Virna, Tivoli ja Havusydän ovat muotoilija-yrittäjä Sari Taipaleen käsialaa. Kuosit ovat saaneet inspiraationsa mm. lapsuuden kesistä ja kutkuttavista ensikokemuksista, väreistä ja muistoista. Sari Taipale on tekstiili- ja pintasuunnittelun ammattilainen ja toimii yrittämisen lisäksi freelance-suunnittelijana. Hänen kuosejaan on nähty myös muiden yritysten sisustustuotteissa Suomessa, Englannissa ja Japanissa. www.truecolours.fi

TRUE COLOURS DESIGN - KOTISI SILMÄNILOKSI!

Valokuvat © Hanna Ruohola ja Sari Taipale
Verkkokaupan toteutus: Sari Taipale ja Milla Valkeisenmäki